Scooterrijbewijs Service Nederland

Haal snel jouw scooterrijbewijs in Haarlem!

Waar je ook woont, je kunt bij Bromfiets Rijbewijs Service vanuit de regio Haarlem snel en goedkoop het scooterrijbewijs of bromfietsrijbewijs in 1 dag of in enkele dagen halen! Het is de spoedcursus voor het brommer rijbewijs met de hoogste slaagkans, deze is circa 95%.

Hoogste slagingskansen!

Voordat je begint aan de spoedopleiding bromfietsrijbewijs voor het scooter rijbewijs, moet je eerst het theorie certificaat voor de bromfiets hebben gehaald. Dit certificaat kan je al vanaf 15,5 jaar halen en meteen als je 16 jaar bent geworden kan je dan de snelcursus bromfietsrijlessen bij Bromfiets Rijbewijs Service gaan volgen. Hierbij kan je gebruik maken van ons theoriepakket inclusief alle examenvragen, theorie examen en met een examengarantie.

We beginnen met de 1 daagse brommer rijopleiding om 08.00 uur en zijn klaar rond 14.00 uur. ’s Ochtends rijden we door het examengebied en behandelen we alle belangrijke situaties op die je op het rijexamen AM kunt tegenkomen. Tijdens deze spoedcursus scooter rijlessen leer je alles over de kijktechniek, de plaats op de weg, verkeersinzicht en de daarbij behorende verkeersborden en het toepassen van de verkeersregels. De ervaren bromfietsinstructeur kent alle examenroutes heel goed, volgt je op de bromfiets en kan je ook alle lastige verkeerssituaties goed uitleggen en voordoen waardoor je alles sneller in je op neemt en daarna goed uitvoert.

In de middag doe je het praktijkexamen AM bij het CBR. Dit examen duurt ongeveer 25 minuten. Omdat je alles in de ochtend in de praktijk hebt gebracht en hebt geoefend ben je uiteraard heel goed voorbereid om de eerste keer te kunnen slagen voor je scooter rijbewijs. Je kans van slagen is dus hierdoor maximaal met circa 95%.