Scooterrijbewijs Service Nederland

Online theoriecursus voor het scooterrijbewijs!

Wil je graag snel je bromfiets theoriecertificaat halen met examengarantie? Ben je op zoek naar een rijschool waar je theorieles kunt volgen en waar je alle theorie examens en de laatste CBR gestelde examenvragen voor het scooterrijbewijs kunt oefenen?

Scooterrijbewijs Service Nederland biedt al haar cursisten de beste theorie cursus aan, waarbij je in je eigen tempo theorie lessen kunt volgen en theorie examens kunt oefenen met alle gestelde bromfiets examenvragen, dit aan de hand van hele duidelijke C.B.R. gerichte situaties. Via deze theorie cursus kun je de theorie perfect leren voor de categorie brommerrijbewijs. Deze waardevolle theoretische ondersteuning komt je zeer goed van pas om uitermate goed voorbereid te zijn en bevat op zich alles om goed de eerste keer te kunnen slagen voor je theorie-examen. Voorkom dus onnodig vaak opgaan bij het C.B.R. voor je theorie examen door het volgen van deze succesvolle cursus en bespaar je tijd en veel geld!

Scooterrijbewijs Service Nederland

Je dient in het bezit te zijn van het theorie certificaat bromfiets voor dat je op het praktijkexamen kan gaan. Het theoriecertificaat kan je reeds halen als je 15,5 jaar of ouder bent en is 1,5 jaar geldig. Op het theorie examen krijg je 50 vragen waarvan er 44 vragen goed dienen te zijn om te slagen. Het is verplicht om eerst het theoriecertificaat in je bezit te hebben alvorens je de bromfietsrijlessen kunt volgen en op rijexamen kunt gaan. Je kan dan immers de theoretische kennis makkelijker in de praktijk toepassen waardoor je praktijk situaties sneller kunt beoordelen en oplossen. Je kunt als cursist aangeven of je direct wenst gebruik te maken van deze degelijke cursus met examengarantie. De kosten van de complete theoriecursus bestaande uit een studieboek en alle gestelde examenvragen bedraagt slechts € 75,00.

Slaag je de eerste keer voor je theorie examen met 50 vragen goed beantwoord ontvang je € 100,00 als bonus retour!